Skip to main content

<p  id="klaravik">

Marknadsplatsen för maskiner, verktyg och fordon

Klaravik är ett av landets ledande auktionsföretag. Vi är specialiserade på maskiner, verktyg och fordon, och hos oss hittar du tusentals nya auktioner varje vecka.

Klaravik ger företag och privatpersoner möjlighet att köpa begagnade maskiner, verktyg och fordon enkelt, tryggt och till rätt pris. Vårt mål är att förmedla vinnare i alla led. För våra säljande kunder jobbar vi nära med lokal förankring för en ansvarsfull affär. För våra köpare är vi marknadsplatsen som aldrig stannar, alltid med nya relevanta auktioner. Och för samhället bidrar vårt hållbara återbruk till att göra miljön en smula lyckligare. Win-win-win, helt enkelt.

Vi har över 420 000 registrerade budgivare och varje vecka läggs tusentals nya objekt ut på auktion på vår webbplats, till en besökssiffra som överstiger 2,6 miljoner varje månad.

Klaravik har 190 medarbetare i Sverige samt verksamhet i Danmark. Vårt huvudkontor ligger i Karlstad, vårt utvecklingskontor finns i Lund och våra auktionsmäklare är utlokaliserade från Haparanda i norr till Ystad i söder. Sedan 2022 är Klaravik en del av den holländska auktionskoncernen TBAuctions, en av Europas största onlineauktioner. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årligen, har 30 miljoner webbplatsbesök per månad och sysselsätter drygt 900 personer. I koncernen ingår auktionsvarumärkena Vavato (BE), Klaravik (SE/DK), Troostwijk (EU), Auksjonen (NO), PS Auction (SE) och BMA (UK). Alla med återbruk och cirkularitet som central del i affären.

När endast det bästa är gott nog

Vi tillverkar kvalitétsredakap och säljer direkt till er utan mellanhänder. Vi tål att jämföras

Vi har tillbehören till fantastiska upplevelser

RingBingo är ett företag som har varit verksamt ända sedan 1963, som återförsäljare inom underhållningsbranschen. Hos oss kan du köpa tillbehören till en verkligt magisk upplevelse!

Ända sedan starten har vi haft flera ben att stå på; till företag och föreningar säljer vi och utvecklar lotteritillbehör, entrétillbehör, popcorn, sockervadd, slush, leksaker, bingomaskiner och bingotillbehör. Till kommuner och parker säljer vi turist-tåg i många olika format. Vi tillverkar och licensierar dessutom lyckohjul, bland annat till Kombilotteriet. Vi hyr ut hoppborgar, popcornmaskiner och andra maskiner till festarrangörer. Vårt systerbolag BingoRingen anordnar bingo på många platser i Sverige, från Umeå i norr till Landskrona i söder.

Hör av dig till oss om du är nyfiken på vårt sortiment!

The best there is

Som en av världens mest moderna och innovativa påbyggare av bärgningsbilar bygger och levererar vi helt enligt kundens önskemål med anpassade lösningar och enastående kvalitet som underlättar vardagen för bärgaren.

Hello Sweden

Hello Sweden är ett unikt nätverk av företag som ger stöd och support till unga svenska sporttalanger. Med stolthet ser vi hur många utvecklas och tar sin plats bland världseliten. Det som driver oss i Hello Sweden är kärleken till idrotten och äran över att vara en del av framgångsresan. Samtidigt lär vi oss enormt mycket från idrottarna och av varandra. När företag från olika branscher går samman öppnas nya möjligheter till samarbeten, utveckling och affärer. Välkommen till oss.

En bjussigare elektriker

Behöver du hjälp med en laddbox till bilen, att installera solcellerbyta ut elen hemma i huset eller kanske att ordna ett larm till fastigheten? Bra, då har du kommit rätt. För det här är några exempel på vilken typ av jobb vi gör för företag och privatpersoner. Och som hörs på vårt namn så gör vi det i dialog med våra kunder. Det innebär att vi naturligtvis utför jobbet på det sätt och inom den tid och till det pris vi kommit överens om.

Alback Consulting

Ditt kompletta träningscenter

Med över 40 år i branschen är vi stolta över att fortsatt vara en oberoende fristående aktör. KMTi har sedan starten 1982 varit i privat familjeägd form.

Med stort fokus på hållbarhet har vi byggt vårt varumärke som idag är ett givet alternativ för dig som söker det kompetensmässigt bästa alternativet inom träning, hälsa och rehabilitering… och inte minst också med en äkta personlig touch.

VI ÄR NORDIC WHEELS

Nordic Wheels levererar däck, fälg och kompletta hjul till i huvudsak svensk auktoriserad bilhandel. Vi ingår i Nokian-koncernen och har huvudkontoret på Våxnäsgatan 150 i Karlstad. Vårt huvudlager ligger i Rosersberg strax norr om Stockholm.

Vår ambition är vara den mest heltäckande leverantören av kompletta hjul på stål- eller aluminiumfälg, anpassade för att klara alla nordiska väderförhållanden. Effektiv logistik och snabba leveranser är en självklarhet.

Vi som jobbar på Nordic Wheels har varit i branschen länge och vet vad som är viktigt för dig som bilhandlare. Det gör att vi kan ge dig det bästa erbjudandet, bland annat med hjälp av marknadens bästa säljstöd.

Ett familjeföretag som har funnits i över 60 år

Lecab är ett familjeföretag som har funnits i över 60 år och vi vill vara med och lösa framtidens mobilitet i minst 60 år till.

Vi är auktoriserad återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA, Volkswagen Transportbilar och XBUS, vilket innebär att vi arbetar med försäljning, service, reparationer och reservdelsförsäljning av märkenas produkter. Ni hittar oss i både Karlstad och Arvika.

I koncernen finns även Lecab Lastbilar, Lecab Fastigheter och Lecab Fritid.

Reedtz Engineering

Solfilm till alla fordon.

Solfilm & Dekor är ett företag med lång erfarenhet inom solfilm (bil & fastighet), säkerhetsfilm, insynsskydd, bildekor, dekaler och skyltar mm.

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag. Materialet vi använder är alltid av högsta kvalitet.

Vi kan bilreservdelar.

BilXtra startades i januari 2019. Vi startade BilXtra genom att förvärva 3st verksamheter:

  • Thells i Malmö
  • Tegnaby Bildemontering
  • Bildelsgrossisten i Jönköping

Tanken med att starta BilXtra var att konkurrensutsätta etablerade verksamheter i branschen, men även vara ett alternativ mot att importera delar från Europa. Vi har idag gått från de 3 verksamheterna till att ha 7st helägda butiker och 10st Franchise butiker.

Ambitionen är att vi ska verka och finnas på alla större orter i landet.
Sonny Torgrimsson,
Vice-VD / Försäljningschef

UBF Partner

Hållbara affärer i en hållbar värld, det är vårt ansvar. Vi på UBF Partner strävar efter att ge våra kunder en smidig, hållbar och behaglig resa genom hela projektet.

Vår verksamhet fungerar efter tre ledord, Utveckling, Bygg och Förvaltning. Långa som korta projekt, vi står till er tjänst.

HÖG TILLGÄNGLIGHET, KVALITET & KOMPETENS

Grundat 1888 och med en inriktning mot fordonsbranschen sedan 1911 har vi över 100 års erfarenhet av tunga reservdelar.

Vår affärsidé är att med hög tillgänglighet, kvalitet och kompetens förse verkstäder och butiker med reservdelar, fordonsbelysning, tillbehör, verktyg och diagnostikutrustning till lätta transportbilar, lastbilar och tunga släpvagnar. I tillägg till vårt produktsortiment erbjuder vi även teknisk support, komponenttester och utbildningar.

Simple as that

Enfini hjälper små och medelstora företag att bygga sitt varumärke - simple as that.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Protect the calling

Discover POC snow protection and discover the benefits of the Seamless Fit of our goggles and helmets. Explore apparel, packs and protection to complete your kit for all day on the mountain.

ROSSIGNOL: CLOTHING, FOOTWEAR & EQUIPMENT FOR ALPINE SKI, CROSS COUNTRY SKI, SNOWBOARD, BIKE

Rossignol offers a wide range of equipment and a collection of clothing for skiing and snowboarding for men, women, juniors and children all year round. Discover now our ski boots, our hats, our scarves, our beanies, our alpine and nordic skis, our bindings, our ski poles but also our skiboots bags, our backpacks, our travel bags.

Exceptional athletes need outstanding products

LEKI's DNA is made up of many faces, stories and values. For decades, LEKI has been built on the six core values that will continue to guide us into the future. Enthusiasm, innovation, quality, partnership, excellence and responsibility characterize LEKI and our employees, partners and athletes. For each value, we have chosen a representative who embodies that value and who thus also embodies what LEKI stands for.

Hestra ett handskföretag med lång historia

Familjeföretaget Martin Magnusson & Co grundades 1936 och drivs i dag av tredje och fjärde generationen Magnusson. Design och utveckling sker på huvudkontoret i småländska orten Hestra, Sverige. 

Handskarna tillverkas i våra egna fabriker och vi köper själva in skinn, tyg, foder och andra material. Vi har därmed god kontroll över produktionskedjan och kan säkerställa hög kvalitet. Flera av företagets modeller görs också för hand av Europas mest erfarna handskmakare. 

FINA RACING

Samarbetspartners

Vill DU
bli en av OSS

Vill du bli en av oss som hjälper och stöttar Hanna Aronsson Elfman på sin resa mot framgång? Ett samarbete kan se ut på många olika sätt och vi ser fram emot att få utarbeta ett koncept där vi båda blir vinna

FINA RACING
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.